Свечано отворене двадесетдруге Гејзерске ноћи

Традиционалну манифестацију „Гејзерске ноћи“, која се ове године одржава по двадесетдруги пут, отворио је председник општине Медвеђа др Небојша Арсић који је поздравио присутне госте и пожелео им добар провод у највећем туристичком бисеру на југу Србије, Сијаринској Бањи. Присутне је поздравио и директор Туристичке организације Медвеђа, Љубиша Ристић представљајући ову манифестацију као и Сијаринску бању у најлепшем светлу. Ристић је овом приликом говорио шта све нуди овај бисер југа Србије а доказ томе су многобројни туристи из свих крајева Србије и иностранства.

Након свечаног отварања наступио је естрадни уметник Зоран Калезић певајући своје добро познате хитове попут: „Мој добри анђеле“, „Жељо моја, најслађи отрове“, „Добро вече изгубљена надо“, „Стан младости“ и многе друге, као и хитове Томе Здравковића и црбогорске народне песме.07

Ово вече улепшали су и чланови Културно уметничког друштва „Јабланичко коло“ из Лебана, које је за деценију постојања освојило педесетак награда и признања на смотрама, не само у Србији већ и у иностранству.

Да напоменемо да временске прилике, боље рећи неприлике, уопште нису биле наклоњене организаторима и многим гостима а, на жалост, судећи по временској прогнози иста ситуација ће бити и са осталим Гејзерским ноћима, закључно са првим августом.

Организатори двадесетдругих гејзерских ноћи су Специјална болница за рехабилитацију „Гејзер“ из Сијаринске бање и Турустичка организација општине Медвеђа уз покровитељство Општине Медвеђа и Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.

)

"

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

29
Дец
Туристичка организација оптине Медвеђа
Манифестација "Вече усмене традиције Медвеђе"има за циљ очување културне

16
Апр
Медвеђа
„Васкрсење нас учи да живот никада не престаје и љубав никада не умире. Васкрсење даје животу смисао, правац и

11
Мај
Туристичка организација оптине Медвеђа
Такмичење певача аматера "Први глас Медвеђе" одражава се у сали Дома културе у Медвеђи. Организатор ове

Пријавите се за билтен

Бројач посета

Данас: 26
Јуче: 24
Ове седмице: 87
Овог месеца: 569
This Year: 1,119
00028097
Serbia 81.55% Serbia
United States of America 6.67% United States of America

Укупно:

50

Земаља

sitemap