Претрага документације за преузимање
GoogleSiteSearch
Претрага у коментарима
plg_search_sppagebuilder
Претрага у контактима
Претрага у текстовима
Претрага у РСС
Претрага у ознакама
Претрага у догађајима

Славуј из Мрчајеваца затворио 20. јубиларне Гејзерске ноћи

Популарни интерпретатор српске народне музике, Мирослав Илић био је гост последње вечери 20. јубиларних Гејзерских ноћи. Мирослав је посету општини Медвеђа започео још поподне обиласком нове туристичке дестинације „Ћоров водопад“. У друштву са естрадним менаџером Рашом Радовановићем из Подгорице, Љубишом Ристићем, директором ТО Медвеђа, својим музичарима и екипом организатора манифестације „Гејзерске ноћи“, популарни славуј из Мрчајеваца провео је добрих сат времена на овој туристичкој дестинацији.

Како немамо свакодневну прилику да се дружимо са оваким звездама, а знајући да је популарни певач рођен на селу, коме је целог живота остао привржен, директор Туристичке организације општине Медвеђа, Љубиша Ристић приредио је у свом дому који се налази недалеко од Ћоровог водопада закуску са традиционалним пићем и храном овог краја. Мирослав Илић је одмах по доласку у дом породице Ристић на свој захтев обишао пластеник и економско двориште па тек након тога уследило је послужење за драге госте. Као сваки добар домаћин овог краја, директор ТО Медвеђа је припремио богато послужење. Било је ту домаћег козјег сира и кајмака, погаче испод сача, јаретине испод сача, говеђег гулаша и прасетине са ражња док су сухомеснати производи стигли из Лесковца из фирме „Браћа Ђокић“ чији су власници и сами дошли на ово дружење. Председник општине Медвеђа, Др Небојша Арсић и заменик председника општине Медвеђа, Горан Ивановић са сарадницима су се нешто касније придружили овом скупу.

Занимљивим причама не би било краја, али се ближило 20 часова када је популарни превач требао да почне са програмом у Сијаринској бањи на 20. јубиларним Гејзерским ноћима. У ресторану Снежник популарног певача дочекало је по слободној процени око 1000 гостију па је права уметност била пронаћи слободну столицу за седење. Кренуо је музички програм познатом песмом „Божанствена жено“ а затим су се ређали његови многобројни хитови на опште задовољство присутних гостију. Публика је више од два сата уживала у незаборавним песмама Мирослава Илића, где је он још једном показао да је легенда народних песама које су у глас певали старији, али и млађи гости који још нису ни били рођени када су те песме били хитови.01

Традиционалне, јубиларне 20. Гејзерске ноћи су завршене на најбољи могући начин уз песму, игру и добро расположење публике уз обећење свих учесника у овогодишњој манифестацији да ће се радо одазвати нашем позиву следеће године.

Pin It

gde se nalazimo

kako doci

sobe logo

javna dokumentacija

oglasi obavestenja

literatura

Календар активности

пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Пријавите се за пријем обавештења на е-маил

Оцените рад ТО Медвеђа
Бројач посета
Посетилаца

Последњи коментари

 • Petre Vasilev каже Још
  Hvala vam za ovo sto ste napisali.... петак, 19 јун 2020
 • Velibor Stević каже Још
  Lepi dani mog detinjstva, Tulare (više... четвртак, 02 јануар 2020
 • Dejan Trajković каже Још
  Naručiš batak, on donese dva.... недеља, 19 мај 2019
 • Slobodan Jankovic каже Још
  Veliki pozdrav za turisticku... среда, 20 март 2019
 • Suzana stankovic sre... каже Још
  Tu su mi koreni a I rodila sam se tu недеља, 24 фебруар 2019

Временске прилике

 
© 2022. Туристичка организације општине Медвеђа. Сва права задржана. Израда сајта и администрација: Ненад Михајловић.

Please publish modules in offcanvas position.