Претрага документације за преузимање
GoogleSiteSearch
Претрага у коментарима
plg_search_sppagebuilder
Претрага у контактима
Претрага у текстовима
Претрага у РСС
Претрага у ознакама
Претрага у догађајима

Екипа „Валенсија“ победник Великогоспојинског турнира у малом фудбалу „Медвеђа 2017“

На дан Велике Госпојине у Медвеђи је завршен турнир у малом фудбалу који је започео у петак, 18 авгууста 2017. За такмичење се пријавило 10 екипа у категорији сениора, и 5 екипа у категорији јуниора. Турнир се у почетку играо по групном систему а од четвртфинала играло се по систему елиминације.

Завршне вечери од 19 часова у борби за треће место, у категорији јуниора, играна је утакмица између екипа „Лавови“ и „Пинк Пантер“, у којој је екипа „Лавови“ победила резултатом 2:1.

У финалу, у категорији јуниора састале су се екипе „Нови Рио“ и „Стршљени“. Екипа „Нови Рио“ тријумфовала је резултатом 2:1.

За треће место у категорији сениора бориле су се екипе „Иван Стојковић“ и „Мија Негосавље“. Екипа „Иван Стојковић“ је у овом сусрету победила резултатом 3:2.

У ревијалном делу турнира одиграна је утакмица у категорији ветерана између екипа „Јабланица“ и „Пилоти“. Екипа „Јабланица“ победила је резултатом 5:3.

У 22 сата пред препуним гледалиштем започела је финална утакмица између екипа „Валенсија“ и „Мија Медвеђа“, која је завршена резултатом 5:3.

На самом завршетку турнира пехаре, дипломе, захвланице и новчане награде заслужнима је доделио Др Небојша Арсић, председник општине Медвеђа.

Захвалнице су додељене фирми „Ђуровић обезбеђење“ из Лесковца, судијском пару Игор Станојевић и Новица Цветковић и екипама ветерана, „Јабланица“ и „Пилоти“.

Дипломе су додељене најбољем стрелцу у јуниорској конкуренцији, а то је био Шкељзен Сахити који је на овом турниру постигао 16 погодака, најбољи голман, такође у јуниорској конкуренцији био је Спасоје Ђорђевић а најбољи играч, у истој категорији је Данило Јовић.

У категорији сениора најбољи стрелац је Бесник Ука, који је постигао 15 голова, најбољи голман је Александар Станковић а најбољи играч турнира је Игор Стојановић.

Екипни победник турнира у јуниорској конкуренцији је екипа „Нови Рио“, којој је припала и новчана награда 10.000 РСД, друго место и новчану награду од 7.000 РСД заузела је екипа „Стршљени“ а треће место и награда 3.000 РСД је припало екипи „Лавови“.

Екипни победник у категорији сениора је екипа „Валенсија“, којој је припала новчана награда 70.000 РСД, друго место и новчану награду у вредности 40.000 РСД заузела је екипа „Мија-Медвеђа“ а треће место и новчану награду 20.000 РСД заузела је екипа „Иван Стојковић“.

Пажљиви посматрачи целокупног турнира могу се сложити у једном, да се у Медвеђи игра веома квалитетан фудбал и да се фудбалском клубу „Јабланица“, који се такмичи у лиги Региона источне Србије смеши блистава будућност јер младих фудбалских талената има у изобиљу.19

По мишљењу такмичара и гледалаца турнира, одлични организатори Великогоспојинског турнира у малом фудбалу „Медвеђа 2017“ били су Туристичка организација општине Медвеђа, Спортски савез општине Медвеђа а генерални покровитељ је Општина Медвеђа.

Pin It

gde se nalazimo

kako doci

sobe logo

javna dokumentacija

oglasi obavestenja

literatura

Календар активности

пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Пријавите се за пријем обавештења на е-маил

Оцените рад ТО Медвеђа
Бројач посета
Посетилаца

Последњи коментари

 • Petre Vasilev каже Још
  Hvala vam za ovo sto ste napisali.... петак, 19 јун 2020
 • Velibor Stević каже Још
  Lepi dani mog detinjstva, Tulare (više... четвртак, 02 јануар 2020
 • Dejan Trajković каже Још
  Naručiš batak, on donese dva.... недеља, 19 мај 2019
 • Slobodan Jankovic каже Још
  Veliki pozdrav za turisticku... среда, 20 март 2019
 • Suzana stankovic sre... каже Још
  Tu su mi koreni a I rodila sam se tu недеља, 24 фебруар 2019

Временске прилике

 
© 2022. Туристичка организације општине Медвеђа. Сва права задржана. Израда сајта и администрација: Ненад Михајловић.

Please publish modules in offcanvas position.