Претрага документације за преузимање
GoogleSiteSearch
Претрага у коментарима
plg_search_sppagebuilder
Претрага у контактима
Претрага у текстовима
Претрага у РСС
Претрага у ознакама
Претрага у догађајима

У Медвеђи је свечаном седницом обележен дан општине

У понедељак, 21. маја, у Медвеђи је свечаном седницом, која је одржана у културном центру, обележен дан општине 20. мај, дан ослобађања Медвеђе од фашизма у Другом светксом рату. Седници је претходио пријем гостију у кабинету предсендика општине Др Небојше Арсића и пуштање у саобраћај Нове заобилазнице.

Врпцу су пресекли председник Арсић и председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Зоран Станковић.

„Ова инвестиција је вредна 23 милиона динара, од чега је Координационо тело дало 17 милиона а остатак је уложила општина Медвеђа. Ова улица има и савремену лед расвету и атмосферску канализацију. Ово је прва од две улице које смо планирали да урадимо у Медвеђи“,

рекао је приликом пуштања за саобраћај ове улице Др Небојша Арсић председник општине Медвеђа.

„Ово је једна мала инвестиција, али је велики догађај за ову средину узимајући у обзир све оконости. Ми смо као Кооринационо тело прошле године у Медвеђи уложили око 36 милиона динара за инфраструктурне објекте, док смо за ову годину планирали да уложимо око 50 милиона динара“

рекао је Зоран Станковић председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу.

Потом је у Културном центру одржана свечана седница којом је преседавао Фљорим Сахити, заменик председника Скупштине општине Медвеђа. На седници је донета одлука о додели награда и захвалница заслужним појединцима и организацијама. На самом почетку минутом ћутања одата је почаст преминулом Милутину Вуковићу-Дилету, дугогодишњем упошљенику општинске управе у Медвеђи, којем је на данашњој седници требало да буде уручена захвалница за развој и популаризацију шаха на територији општине Медвеђа.

Председник општине Медвеђа у обраћању присутним званицама подсетио је на резултате које је локална самоуправа остварила у протеклој години.

„Данашњи празник је прилика и да се сви ми, којима је стало до напретка Медвеђе преиспитамо да ли је могло више, боље и брже … и баш као и раније и овога пута понављам да смо сви у локалној самоуправи спремни и одлучни да током мандата испунимо обећања која смо дали и да реализујемо све предвиђено планским и развојним документима Скупштине општине Медвеђа, јер грађани Медвеђе то заслужују“

истакао је председник општине Медвеђа Др Небојша Арсић на свечаној седници скупштине општине. Он је додао је потребан заједнички рад како би се остварили сви предвиђени циљеви а све ради бољег и квалитетнијег живота грађана Медвеђе.

„Политички се можда нећемо увек сложити, имаћемо и различита мишљења о правцима развоја и приоритету реализације пројеката, али нам свима мора бити интерес развој Медвеђе и деловање у правцу најбржег могућег остварења пројеката интереса за општину и све грађане Медвеђе. На том путу сви морамо дати свој пуни допринос, а личне и политичке интересе морамо подреити интересима за општину и за све њене становнике“

закључио је Арсић.

Потом је гостима приказана и видео презентација у којој је општина Медвеђа у десетак минута представила свој рад у протеклој години. Након радног дела уследила је додела награда и признања најбољим ученицима и појединцима и културно уметнички програм.

Након завршетка свечане седнице у холу Културног центра отворена је изложба фотографија „Путујући фотографски пројекат“ аутора Томислава Петернека, Горана Кукића и Игора Мандића.

01

Pin It

gde se nalazimo

kako doci

sobe logo

javna dokumentacija

oglasi obavestenja

literatura

Календар активности

пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Пријавите се за пријем обавештења на е-маил

Оцените рад ТО Медвеђа
Бројач посета
Посетилаца

Последњи коментари

 • Petre Vasilev каже Још
  Hvala vam za ovo sto ste napisali.... петак, 19 јун 2020
 • Velibor Stević каже Још
  Lepi dani mog detinjstva, Tulare (više... четвртак, 02 јануар 2020
 • Dejan Trajković каже Још
  Naručiš batak, on donese dva.... недеља, 19 мај 2019
 • Slobodan Jankovic каже Још
  Veliki pozdrav za turisticku... среда, 20 март 2019
 • Suzana stankovic sre... каже Још
  Tu su mi koreni a I rodila sam se tu недеља, 24 фебруар 2019

Временске прилике

 
© 2022. Туристичка организације општине Медвеђа. Сва права задржана. Израда сајта и администрација: Ненад Михајловић.

Please publish modules in offcanvas position.