Претрага документације за преузимање
GoogleSiteSearch
Претрага у коментарима
plg_search_sppagebuilder
Претрага у контактима
Претрага у текстовима
Претрага у РСС
Претрага у ознакама
Претрага у догађајима

Изградња пратећих објеката током 2018. године

Туристичка Организација Општине Медвеђа наставља са својим, сад већ уобичајеним активностима, на уређењу туристичких дестинација широм наше општине. На првом излетишту на теритоприји наше општине, Ћоровом водопаду, се и даље ради на обогоћивању садржаја боравка излетника и туриста који посећују нашу општину. Поред постављеног и мобилијара за децу и најмлађе, ради се са на сакодневном одржавању места, постављене су канте и контејнери за одлагање смећа, што је још један основни предуслов за боравак у природи. Поред свих ових садржаја који су већ изграђени овде, упосленици ТОМ-а су се потрудили да отргну од заборава још једну веома вредну ствар која се налази на овом простору, то је бунар са пијаћом водом који су користили генерације ученика у не тако давној прошлости школе и самог краја. Све је одрађено у етно стилу од дрвета. Ово није крај актиовностима на овом простору.

Што се тиче другог излетишта, тј. пешачке стазе до Мркоњског Виса, одрађено је комплетно мапирање стаза, тако да је сада свим заинтеросованим љубитељима природе много лакше да дођу до самог виса. Готово свакодневно је Вис посећен, о чему добијамо информације од наших посетилаца, који нам шаљу прегршт фотографија и позиитвних коментара за уложен труд и ентузијазам.

Наравно, туристичка организација увелико ради и на промоцији Сијарнске Бање, као и на садржајима које може да обогати у нашем најзначајнијем туристичком месту. Постављене су инфо табле на простору испред Туристичко информативног центтра, где посеиоци Бање могу да се инфоримишу о свим минералним изворима, својству вода, локацији на којој се налазе, али и са осталим потенцијалима наше општине. Поред тога, смо у свакодневној комуникацији и непосредној интеракцији са нашим гостима, али и великим кампањама на друштвеним мрежама у циљу популаризације Сијаринске Бање. У прилог овој трдњи иде податак да се до октобра месеца ове године број гостију повећао за воше од 10%.

Туристичка Организација Општине Медвеђа исказује инересовање за све локалитете на територији наше општине који имају одређену историјску и културну вредност, па је тако поред једне од најстаријих цркава на територији наше општине, Цркве Св. Петке у Горњем Бучумету, саграђен велелепни летњиковац, у једном природном окружењу испод столетних стабала храстова. Ово је иначе и место одакле почиње траса једне од наших нових манифестација која је доживела велики успех, Џипијада.

Радове на поменутим локацијама обишли су руководиоци општинске управе и похвалили изведене радове.03

Туристичка Организација општине Медвеђа ће и у наредном периоду наставити са оваквим и сличним активностима, са циљем даље популаризације свих делова наше општине и прилагођењу појединих локалитета, туристичким посетама.

Pin It

gde se nalazimo

kako doci

sobe logo

javna dokumentacija

oglasi obavestenja

literatura

Календар активности

пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Пријавите се за пријем обавештења на е-маил

Оцените рад ТО Медвеђа
Бројач посета
Посетилаца

Последњи коментари

 • Petre Vasilev каже Још
  Hvala vam za ovo sto ste napisali.... петак, 19 јун 2020
 • Velibor Stević каже Још
  Lepi dani mog detinjstva, Tulare (više... четвртак, 02 јануар 2020
 • Dejan Trajković каже Још
  Naručiš batak, on donese dva.... недеља, 19 мај 2019
 • Slobodan Jankovic каже Још
  Veliki pozdrav za turisticku... среда, 20 март 2019
 • Suzana stankovic sre... каже Још
  Tu su mi koreni a I rodila sam se tu недеља, 24 фебруар 2019

Временске прилике

 
© 2022. Туристичка организације општине Медвеђа. Сва права задржана. Израда сајта и администрација: Ненад Михајловић.

Please publish modules in offcanvas position.