Претрага документације за преузимање
GoogleSiteSearch
Претрага у коментарима
plg_search_sppagebuilder
Претрага у контактима
Претрага у текстовима
Претрага у РСС
Претрага у ознакама
Претрага у догађајима

Одржан "Карневал најмлађих, младих и увек младих"

12У организацији Туристичке организације општине Медвеђа одржан је други по реду „Карневал најмлађих, младих и увек младих“. Карневалска колона кренула је из Сијаринске бање, где је на овај начин званично започела овогодишња летња туристичка сезона. Средња група лесковачких мажореткиња у пратњи дувачког оркестра Исидора Зећировића кренула је са гејзера, главног туристичког драгуља Сијаринске бање, а свој дефиле је завршила у хотелу „Гејзер“. Свечана поворка мажореткиња, мештана, бањских гостију у друштву Горана Ивановића, заменика председника општине Медвеђа, Љубише Ристића, директора ТО Медвеђа и Радивоја Савића, представника СБР „Гејзер“ продефиловала је улицама Сијаринске бање.

По завршетку програма у Сијаринској бањи, карневал се преселио у Медвеђу где су се свечаном дефилеу придружили и остали учесници у програму. Дефиле мажореткиња, беба у дечјим колицима, деце и васпитача из Предшколске установе „Младост“ и плесних група кренуо је са раскрснице испред СТР „Јовић“ главном улицом према дому културе и згради општине. На платоу испред дома културе „Петар Петровић Његош“ учеснике дефилеа аплаузом је дочекало више стотина окупљених грађана Медвеђе. Платоом су још једном продефиловали сви учесници, које је у име организатора поздравио Милан Стевановић а испред локалне самоуправе Др. Небојша Арсић, председник општине Медвеђа. Плесне групе „Step by step“, из Лесковца, УГ „Елан“, и „Квинта“, из Медвеђе су на платоу извеле свој получасовни програм.

На крају програма председник општине Медвеђа Др Небојша Арсић заслужнима је уручио захвалнице. У име гостију из Лесковца захвалницу је примио Мирољуб Радивојевић, представник ТО Лесковца.

Велику помоћ у организацији манифестације поред деце и васпитача из ПУ “Младост“ из Медвеђе пружили су и ученици основне школе „Горња Јабланица“ предвођени наставницом ликовне културе Радмилом Додеровић, који су заједно са запосленима у ТО Медвеђа уредили простор испред дома културе.

Pin It

gde se nalazimo

kako doci

sobe logo

javna dokumentacija

oglasi obavestenja

literatura

Календар активности

пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Пријавите се за пријем обавештења на е-маил

Оцените рад ТО Медвеђа
Бројач посета
Посетилаца

Последњи коментари

 • Petre Vasilev каже Још
  Hvala vam za ovo sto ste napisali.... петак, 19 јун 2020
 • Velibor Stević каже Још
  Lepi dani mog detinjstva, Tulare (više... четвртак, 02 јануар 2020
 • Dejan Trajković каже Још
  Naručiš batak, on donese dva.... недеља, 19 мај 2019
 • Slobodan Jankovic каже Још
  Veliki pozdrav za turisticku... среда, 20 март 2019
 • Suzana stankovic sre... каже Још
  Tu su mi koreni a I rodila sam se tu недеља, 24 фебруар 2019

Временске прилике

 
© 2022. Туристичка организације општине Медвеђа. Сва права задржана. Израда сајта и администрација: Ненад Михајловић.

Please publish modules in offcanvas position.