ТО Медвеђа на 42. Међународном Сајму туризма у Београду.

На београдском сајму јуче је отворен 42. Међународни Сајам туризма и три сродне изложбе на којима ће до недеље, 23. фебруара, учествовати више од 900 излагача из 40 земаља. Слоган овогодишњег сајма је „Пут под ноге“.

Потпредседник владе Републике Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић је, отврајући манифестацију, рекао да ће то бити прилика за нове послове, разговоре и ширење туристичке сарадње. Истичући да је 2019. година оборила све рекорде, он је навео да је ова година година реформи и нових инвестиција у туризам Србије.

Туристичке понуде општине Медвеђа на 42. Међународном Сајму туризма представљају Туристичка организација општине Медвеђа и Специјална болница за рехабилитацију „Гејзер“ из Сијаринске бање. Штанд екипе из Медвеђе поред министра Расима Љајића, Марије Лабовић, директорке ТОС, посетили су председник општине Медвеђа, Др Небојша Арсић, заменик председника општине, Горан Ивановић и члан општинског већа, Драган Кулић..01

Први пут на Сајму туризма своје понуде представљају се Шри Ланка, Словачка и Кенија. Земља партнер овогодишњег сајма туризма у Беогрсду је Египат. Представници Египта су изјавили како очекују да Сајам туризма буде основа за јачање партнерстава са Србијом.

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

16
Апр
Медвеђа
„Васкрсење нас учи да живот никада не престаје и љубав никада не умире. Васкрсење даје животу смисао, правац и

11
Мај
Туристичка организација оптине Медвеђа
Такмичење певача аматера "Први глас Медвеђе" одражава се у сали Дома културе у Медвеђи. Организатор ове

14
Јун
Туристичка организација оптине Медвеђа
Поводом завршетка школске године и почетка туристичке сезоне, туристичка организација општине Медвеђа

Пријавите се за билтен

Бројач посета

Данас: 12
Јуче: 11
Ове седмице: 23
Овог месеца: 118
0002794
Serbia 75.77% Serbia
United States 15.03% United States
Belgium 2.83% Belgium

Укупно:

28

Земаља

sitemap