ТО Медвеђа на 42. Међународном Сајму туризма у Београду.

На београдском сајму јуче је отворен 42. Међународни Сајам туризма и три сродне изложбе на којима ће до недеље, 23. фебруара, учествовати више од 900 излагача из 40 земаља. Слоган овогодишњег сајма је „Пут под ноге“.

Потпредседник владе Републике Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић је, отврајући манифестацију, рекао да ће то бити прилика за нове послове, разговоре и ширење туристичке сарадње. Истичући да је 2019. година оборила све рекорде, он је навео да је ова година година реформи и нових инвестиција у туризам Србије.

Туристичке понуде општине Медвеђа на 42. Међународном Сајму туризма представљају Туристичка организација општине Медвеђа и Специјална болница за рехабилитацију „Гејзер“ из Сијаринске бање. Штанд екипе из Медвеђе поред министра Расима Љајића, Марије Лабовић, директорке ТОС, посетили су председник општине Медвеђа, Др Небојша Арсић, заменик председника општине, Горан Ивановић и члан општинског већа, Драган Кулић..01

Први пут на Сајму туризма своје понуде представљају се Шри Ланка, Словачка и Кенија. Земља партнер овогодишњег сајма туризма у Беогрсду је Египат. Представници Египта су изјавили како очекују да Сајам туризма буде основа за јачање партнерстава са Србијом.

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

14
Јун
Туристичка организација оптине Медвеђа
Поводом завршетка школске године и почетка туристичке сезоне, туристичка организација општине Медвеђа

08
Јул
Туристичка организација оптине Медвеђа
У Маровцу код Медвеђе, селу на административној линији са Косовом и Метохијом, некад је живело хиљаду људи,

29
Јул
Туристичка организација оптине Медвеђа
Гејзерске ноћи почеле су да се организују 1998 године у организацији Месне

Пријавите се за билтен

Бројач посета

Данас: 14
Јуче: 45
Ове седмице: 14
Овог месеца: 132
0005982
Serbia 78.34% Serbia
United States 11.42% United States
unknown 2.44% unknown

Укупно:

37

Земаља

sitemap