У сусрет Новој години

На платоу испред Културног центра у Медвеђи, одржана је манифестација „У сусрет новој години“, коју традиционално организују Туристичка организација и Предшколска установа „Младост“ из Медвеђе.

Овогодишњу манифестацију су отворили, Добрила Андрејевић, директорица Предшколске установе Младост и Мијајло Минић, директор Туристичке организације општине Медвеђа.

Са својим програмом, прва су кренула деца из предшколске установе Младост, након чега су окупљена деца окитила Новогодишњу јелку. Са три кореографије представили су се најмлађи чланови Културно-уметничког друштва „Разиграно коло“, после чега су бројне малишане забављали аниматори из Аниматорске групе „Маскота“ из Лесковца. Затим су глумци из Продукцијеске куће „Видовић“ из Београда, приредили позоришну представу, после које је кренуо камион са Деда Мразом, из кога је Деда Мраз делио поклоне свој деци Медвеђе.

Све време трајања програма, била су присутна и деца из Техничке школе Никола Тесла са својом хуманитарном изложбом радова.

На крају програма, за добро расположење деце, а и оних нешто старијих, побринули су се Игор Илић и Душан Ђорђевић, са својим двочасовним концертом.

Спонзори овогодишње манифестације били су: Књижара „ТАБАК“, Кафе бар „Тропикана“, Кинеска радња из Медвеђе, Фризерски салон „Даца“, „Кладионица 365“, Електролукс“ и СТР „3М“.

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

16
Апр
Медвеђа
„Васкрсење нас учи да живот никада не престаје и љубав никада не умире. Васкрсење даје животу смисао, правац и

11
Мај
Туристичка организација оптине Медвеђа
Такмичење певача аматера "Први глас Медвеђе" одражава се у сали Дома културе у Медвеђи. Организатор ове

14
Јун
Туристичка организација оптине Медвеђа
Поводом завршетка школске године и почетка туристичке сезоне, туристичка организација општине Медвеђа

Пријавите се за билтен

Бројач посета

Данас: 12
Јуче: 11
Ове седмице: 23
Овог месеца: 118
0002794
Serbia 75.77% Serbia
United States 15.03% United States
Belgium 2.83% Belgium

Укупно:

28

Земаља

sitemap