Укуси југа 2019.

Другу годину заредом произвођачи хране и пића и удружења са југа Србије, своје производе представили су посетиоцима Фестивала хране и пића, који је одржан у суботу, 9. Новембра 2019. године. Осим изложбеног, организован је и едукативни програм у коме су представљена два пројекта „Јужњачка корпа“ и „Фабрика добре хране“.

Више од 60 излагача учествало је на овој једнодневној манифестацији која је окупила произвођаче хране и пића, удружења и туристичке посленике са југа Србије. Посета је као и прошле године била велика, а међу гостима су се нашли и Бугари и Македонци.

„Ово је прилика да представници наше туристичке привреде поделе искуства са осталим представницима са територјије јужне Србије. Бирамо најрепрезентативнији производ Власотинца и региона, као и јужњачку корпу укуса, а едукативни део манифестације тиче се предавања о начину оживљавања села и задруга, приступу фондовима, категоризацији објеката и другим занимљивим темама“, рекла је на отварању манифестације в.д. директора Туристичке организације општине Власотинце, Наташа Ђокић Живковић.ukusi juga najava

Туристичку понуду општине Медвеђа представиле су екипе Туристичке организације општине Медвеђа и Специјалне болнице за рехабилитацију “Гејзер” из Сијаринске бање.

Оргаизатор фестивала је Туристичка организација општине Власотинце, уз помоћ Културног центра Власотинце.

"

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

29
Дец
Туристичка организација оптине Медвеђа
Манифестација "Вече усмене традиције Медвеђе"има за циљ очување културне

16
Апр
Медвеђа
„Васкрсење нас учи да живот никада не престаје и љубав никада не умире. Васкрсење даје животу смисао, правац и

11
Мај
Туристичка организација оптине Медвеђа
Такмичење певача аматера "Први глас Медвеђе" одражава се у сали Дома културе у Медвеђи. Организатор ове

Пријавите се за билтен

Бројач посета

00027974
Данас: 3
Јуче: 23
Ове седмице: 111
Овог месеца: 446
Serbia 81.54% Serbia
United States 6.70% United States

Укупно:

50

Земаља

sitemap