Укуси југа 2019.

Другу годину заредом произвођачи хране и пића и удружења са југа Србије, своје производе представили су посетиоцима Фестивала хране и пића, који је одржан у суботу, 9. Новембра 2019. године. Осим изложбеног, организован је и едукативни програм у коме су представљена два пројекта „Јужњачка корпа“ и „Фабрика добре хране“.

Више од 60 излагача учествало је на овој једнодневној манифестацији која је окупила произвођаче хране и пића, удружења и туристичке посленике са југа Србије. Посета је као и прошле године била велика, а међу гостима су се нашли и Бугари и Македонци.

„Ово је прилика да представници наше туристичке привреде поделе искуства са осталим представницима са територјије јужне Србије. Бирамо најрепрезентативнији производ Власотинца и региона, као и јужњачку корпу укуса, а едукативни део манифестације тиче се предавања о начину оживљавања села и задруга, приступу фондовима, категоризацији објеката и другим занимљивим темама“, рекла је на отварању манифестације в.д. директора Туристичке организације општине Власотинце, Наташа Ђокић Живковић.ukusi juga najava

Туристичку понуду општине Медвеђа представиле су екипе Туристичке организације општине Медвеђа и Специјалне болнице за рехабилитацију “Гејзер” из Сијаринске бање.

Оргаизатор фестивала је Туристичка организација општине Власотинце, уз помоћ Културног центра Власотинце.

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

16
Апр
Медвеђа
„Васкрсење нас учи да живот никада не престаје и љубав никада не умире. Васкрсење даје животу смисао, правац и

11
Мај
Туристичка организација оптине Медвеђа
Такмичење певача аматера "Први глас Медвеђе" одражава се у сали Дома културе у Медвеђи. Организатор ове

14
Јун
Туристичка организација оптине Медвеђа
Поводом завршетка школске године и почетка туристичке сезоне, туристичка организација општине Медвеђа

Пријавите се за билтен

Бројач посета

Данас: 12
Јуче: 11
Ове седмице: 23
Овог месеца: 118
0002794
Serbia 75.77% Serbia
United States 15.03% United States
Belgium 2.83% Belgium

Укупно:

28

Земаља

sitemap