Укуси југа 2019.

Другу годину заредом произвођачи хране и пића и удружења са југа Србије, своје производе представили су посетиоцима Фестивала хране и пића, који је одржан у суботу, 9. Новембра 2019. године. Осим изложбеног, организован је и едукативни програм у коме су представљена два пројекта „Јужњачка корпа“ и „Фабрика добре хране“.

Више од 60 излагача учествало је на овој једнодневној манифестацији која је окупила произвођаче хране и пића, удружења и туристичке посленике са југа Србије. Посета је као и прошле године била велика, а међу гостима су се нашли и Бугари и Македонци.

„Ово је прилика да представници наше туристичке привреде поделе искуства са осталим представницима са територјије јужне Србије. Бирамо најрепрезентативнији производ Власотинца и региона, као и јужњачку корпу укуса, а едукативни део манифестације тиче се предавања о начину оживљавања села и задруга, приступу фондовима, категоризацији објеката и другим занимљивим темама“, рекла је на отварању манифестације в.д. директора Туристичке организације општине Власотинце, Наташа Ђокић Живковић.ukusi juga najava

Туристичку понуду општине Медвеђа представиле су екипе Туристичке организације општине Медвеђа и Специјалне болнице за рехабилитацију “Гејзер” из Сијаринске бање.

Оргаизатор фестивала је Туристичка организација општине Власотинце, уз помоћ Културног центра Власотинце.

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

14
Јун
Туристичка организација оптине Медвеђа
Поводом завршетка школске године и почетка туристичке сезоне, туристичка организација општине Медвеђа

08
Јул
Туристичка организација оптине Медвеђа
У Маровцу код Медвеђе, селу на административној линији са Косовом и Метохијом, некад је живело хиљаду људи,

29
Јул
Туристичка организација оптине Медвеђа
Гејзерске ноћи почеле су да се организују 1998 године у организацији Месне

Пријавите се за билтен

Бројач посета

Данас: 17
Јуче: 45
Ове седмице: 17
Овог месеца: 135
0005985
Serbia 78.35% Serbia
United States 11.42% United States
unknown 2.44% unknown

Укупно:

37

Земаља

sitemap