Завршена традиционална манифестација Гејзерске Ноћи 2022.

Gezerske noci 2022 webОд 30. јула до 1. августа по 24. пут је организована туристичка манифестација "Гејзерске ноћи" у Сијаринској Бањи, а публика је ове године могла да ужива у концертима Марка Булата, Жељка Шашића и Вишње Петровић, као и богатом културно-уметничком програму.

Културно-уметнички програм се састојао од позоришних представа за децу у извођењу Продукције Видовић, а многобрајне госте, на платоу испред ресторана Снежник у Сијаринској бањи, су забављала културно-уметничка друштва „Славуј“ из Новог Бадовца, код Грачанице и „Разиграно коло-Вез“ из Медвеђе. У програму је учествовао и Миљан Токовић, овогодишњи освајач првог места у изворном свирању, на такмичењу фрулаша у Прислоници. У програму су учествовали и Акустик бенд ДОБАРДАНТЕ и Црквени ансамбл БРАНКО.

Манифестацију, 24. Гејзерске ноћи је свечано отворио Мијајло Минић, в.д. директор Туристичке организације општине Медвеђа, која је организатор ове манифестације. Суорганизатор је Специјана болница за рехабилитацију ГЕЈЗЕР из Сијаринске бање, а манифестацију су поред бројних спонзора, финансијски помогли Општина Медвеђа и Министарство Трговине, туризма и телекомуникација, Републике Србије.

"

Где се налазимо

Предстојеће манифестације

29
Дец
Туристичка организација оптине Медвеђа
Манифестација "Вече усмене традиције Медвеђе"има за циљ очување културне

16
Апр
Медвеђа
„Васкрсење нас учи да живот никада не престаје и љубав никада не умире. Васкрсење даје животу смисао, правац и

11
Мај
Туристичка организација оптине Медвеђа
Такмичење певача аматера "Први глас Медвеђе" одражава се у сали Дома културе у Медвеђи. Организатор ове

Пријавите се за билтен

Бројач посета

Данас: 27
Јуче: 24
Ове седмице: 88
Овог месеца: 570
This Year: 1,120
00028098
Serbia 81.54% Serbia
United States of America 6.67% United States of America

Укупно:

50

Земаља

sitemap